Joi
2024-04-25, 10:39 AM
Radio Gloria
Bine aţi venit Vizitator | RSS
Principală chat Înregistrare Autentificare accrr
Radio
radio

winamp
ascuta in winamp

facebook

Meniu site

Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 152

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Principală » 2013 » Noiembrie » 26 » Radio si la ce este bun
8:28 PM
Radio si la ce este bun

la ce credeti voi ca este bun un radio crestin ?
   

  1. poate sa ajute in viata de crestin ?
  2.  poate a intoarce un om la pocainta ?
  3. poate a avea rod?

 Am deschis aceasta tema de discutie finca eu am acest radio si vreau sa stiu daca e o lucrare buna petru Dumnezeu 
     

    astept raspunsurile voastre
     

Vizualizări: 2350 | Adăugat de: iosif | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 6
6 Pavel V  
0
Nu lucrarea in sine este buna ci felul cum o faci... daca o faci din inima pentru Dumnezeu cu sinceritate, nici roadele nu vor intarzia, chiar daca acuma nu-s vizibile, fi sigur ca undeva sunt notate. Multa binecuvantare si progres in lucrarea ce o faci. Eu spun sa asculti soapta Duhului, pt ca daca ai pus intrebarea asta inseamna ca e o indoiala la mijloc si tot ce faci din indoiala e pacat. Tu trebuie sa hotarasti, noi putem fi obiectivi..

5 Marcel  
-1
Pace! Este necesar acest post de radio, ma ajuta mult in viata de crestin, il ascult cu placere. Un timp nu am putut sa va ascult in winamp dar ma bucur ca ati revenit. Aveti muzica buna si e in limba romana cea ce e bine. Domnul Isus sa va binecuvanteze lucrarea pana va veni El

4 Vera  
1
zilele trecute...am trecut printro "pasa mai rea"...si eram cu moralul la pamant...m-am asezat la pc sa " desconectez " pe cat se poate...si din intamplare am gasit link-ul acestui radio...l-am deschis si mi-a placut melodia ce se difuza...urmatoarea m-a facut sa plang...urmatoarea parca imi vorbea...si tot asa am ascultat Radio Gloria pana pe la orele 1.30 noaptea...acele momente ,ore de fapt, au fost imboldul de speranta si incurajare pri intermediul versurilor ce ascultam...Asta a insemnat pentru mine Radio Gloria...de atunci,cand intru in casa,deschid Radio Gloria si continua sa-mi placa :) Fiti binecuvantati !!

3 maria  
1
Fie ca toti sa devenim lucratori ai Lui IISUS,Mantuitorul nostru,fie ca EL sa traiasca in noi in fiecare clipa din viata noastra!

2 iosif  
1
fi binecuvantata maria . Dumnezeu sa se indure de noi si sa ne dea puterea necesara sa mergem inainte cu aceasta lucrare

1 maria  
2
Sunt convinsa ca SUNT MULTE FRUCTE! Cum stim ca Dumnezeu are pentru fiecare o cale de a deschide inimile din infinitele sale cai,El se poate face cunoscut si primit in sufletele ce Il cauta,si prin aceste minunate cantece crestine.Nu te indoi nici o clipa de acest lucru si mergi sa mai departe cu dragoste pentru IISUS!

Prenume *:
Email *:
Cod *:
contact

nu droguri
Spune NU drogurilor!

versetul zilei

un gand

servare radio

filumina

Formularul pentru autentificare

Block title
”Crestintotal”

Căutare

parteneri

Block title

Block title
Top

parteneri

Block title


Copyright MyCorp © 2024
Creatorul de site-uriuCoz